Twijfelaartje uit Leek zoekt chat date

Twijfelaartje uit Leek

Over mij:
Ik ben een echte Weegschaal. Altijd op zoek naar evenwicht en harmonie. Ik hou er niet van om onder druk gezet te worden. Een Weegschaal wikt en weegt. Een twijfelaartje dus. Ik kom daardoor soms besluiteloos over maar eigenlijk probeer ik gewoon heel goed af te wegen wat de beste beslissing is. Ik ben tactvol, meegaand, aardig, zachtmoedig, vredelievend, bemiddelend, gemakzuchtig, frivool, manipulatief, vleierig, conflict ontwijkend en flirterig. 😉 Kun je hier wat mee?

Leeftijd: 30
Provincie: Groningen
Woonplaats: Leek
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: blauw
Haar: bruin
Opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Slim, sociaal handig. Verlangt in een verhouding het meest ….

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Twijfelaartje uit Leek zoekt chat date, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Schrijf een review