vvreemdgaan uit Cothen zoekt chat date

vvreemdgaan uit Cothen

Over mij:
Ik, een getrouwde vrouw van 39 wil het vreemdgaan ook eens een keertje proeven. Ik zeg eerlijk, ik mag er wezen voor mijn leeftijd, heb nog een lekker strak figuur en ben op en top verzorgd. Mijn voorkeur gaat wel uit naar mannen die weten hoe ze een vrouw moeten aanpakken. Dus geen na een minuut klaar komertjes graag, daar kan ik niks mee en daar heb ik er al 1 van 🙂

Leeftijd: 40
Provincie: Utrecht
Woonplaats: Cothen
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: bruin
Haar: gekleurd
Opleiding: Cursus
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik vraag wel discretie, dat staat absoluut bovenaan mijn lijstje! Je kunt mij een berichtje sturen als je serieus interesse hebt, aub geen onzin berichtjes, die gaan regelrecht de prullenbak in! Kom gauw want ik heb zin in jou!!! Mijn profielfoto’s zijn anoniem, maar als je wilt kan ik je een foto sturen waar mijn gezicht wel op staat! Dat doe ik alleen als ik je vertrouw!!

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review