willeke058 uit Leeuwarden zoekt chat date

willeke058 uit Leeuwarden

Over mij:
Ik weet precies wat ik zoek, ik heb dit namelijk al gehad en wil het weer. Ik had namelijk een relatie met een oudere intelligente en zeer lieve man. Dit was een van de meest intense en bijzondere perioden in mijn leven. Ik ben er namelijk achter gekomen dat de combinatie van een seksuele relatie zonder verborgen fantasieen met een klik op intellectueel niveau mij in een wereld vol extase kan brengen. (50 tinten grijs) Het uiterlijk van een man is voor mij van ondergeschikt belang aan het hebben van een bijzonder intellect. Ik wil dat je mijn leven verrijkt met jouw levenservaring en je kennis. Ik wil van je kunnen leren. We worden een team, werken samen om ons doel te bereiken, we creeren een visie. Brainstormen, we nemen risicos, gaan voor de volle 100%. Dat heerlijke onderbuikgevoel, die vlammende spanning, de vermoeidheid en de voldoening, samen vallen en samen opstaan, successen vieren, opofferen, tegenslagen verwerken om vervolgens naar ongekende hoogtes te stijgen. Vergelijk het met een mentor- leerling verhouding als je wil. Ik vind het zonde om zoiets waanzinnig moois in een hokje te stoppen.

Leeftijd: 34
Provincie: Friesland
Woonplaats: Leeuwarden
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: gezet
Ogen: blauw
Haar: blond
Opleiding: Cursus
Roken: Ja
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Ik zoek een charismatische, intelligente, charmante, bedreven, invloedrijke, gedreven, zelfverzekerde man van tussen de 36 en 99 jaar oud. Het uiterlijk van een man is voor mij van ondergeschikt belang aan het hebben van een bijzonder intellect.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

One Response to “willeke058 uit Leeuwarden zoekt chat date”

  1. 1
    Cees. Says:

    mijn vraag is kan U zaterdag middag bij mijn langs kommen. misschien om half 2 of half 3 s;;;middags. zegt U nee… oke… Cees….

Schrijf een review