XinQian uit Haarlem zoekt chat date

XinQian uit Haarlem

Over mij:
Gelukkig en beeldschoon. Dat is de betekenis van mijn naam 😉 Gelukkig klopt, beeldschoon mag jij bepalen. Ik praat graag en veel. Hou van discussieren over van alles en nog wat. Hou van dieren. Hou van lezen. Hou van zingen en acteren.

Leeftijd: 23
Provincie: Noord-Holland
Woonplaats: Haarlem
Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
Lichaamsbouw: slank
Ogen: bruin
Haar: zwart
Opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing: Ja
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Met z’n tweeen is leuker dan alleen. Zolang je geen twee meter bent heb je een kans. Als het klikt ben ik zo trouw als een hond. Wat leeftijd betreft… ik hou nog even alle opties open. Je weet nooit en stel je voor dat ik daardoor de man van mijn leven mis loop!! Moet ik niet aan denken hoor.

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review