XxX_Fleur_XxX uit Langemark zoekt chat date

XxX_Fleur_XxX uit Langemark

Over mij:
Hallo, Ik ben woonachtig te Langemark, Belgie. Mijn naam is Fleur en ik ben 20 jaar jong. Momenteel ben ik leerlinge op het Sint Lucas College waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik woon nog wel thuis, maar ben haastig op zoek naar een eigen verblijf.

Leeftijd: 20
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Langemark
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
Ogen: blauw
Haar: donkerblond
Opleiding:
Roken: Nee
Piercing: Nee
Tattoo: Nee
 
Wat ik zoek is:
Eigenlijk is het de man die de vrouw zou moeten aanspreken, maar ik doe dat liever andersom 🙂 Meer omdat ik geen geduld heb. Voor mij duurt werkelijk alles veels te lang. Je leeft maar een keer en je moet niets voorbij laten gaan, zoals lekker flirten met spannende mannen 😉

Klik hier om een chat berichtje te sturen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Schrijf een review